• Aziatisch gevulde eitjes
  • Hoofd
    gerecht
  • 1 Personen
  • 15 Minuten

Aziatisch gevulde eitjes Eitjes met een Aziatische twist

Eitjes met een Aziatische twist

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 3 hard gekookte eitjes
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Aziatische mix
  • Gang: Bijgerecht
  • Prijs: 0
Product-reviews

Bereidingswijze Aziatisch gevulde eitjes

Gevulde eitjes, je komt ze op heel veel feestjes tegen. Ze zijn een echte partysnack, smaakvol en vullend. Natuurlijk geven wij er een Aziatische twist aan. 

1. Neem een aantal hard gekookte eitjes.
2. Pel de eitjes en halveer ze in de lange weg.
3. Haal de eidooier eriot met een lepeltje en verzamel dit in een bakje. - Maak je verschillende smaken? Verdeel de eidooier dan over meerdere bakjes.
4. Voeg bij het eerste bakje Sriracha en normale mayonaise toe (of Kewpie) en in het andere bakje voeg je wasabi mayonaise toe.
5. Mix dit beide goed door en doe het eimengsel in een spuitzakje
6. Spuit het ei mengsel nu weer terug i het kuiltje van het eigeel in een mooie toef. (Dit kan natuurlijk ook gewoon met een lepel).
7. Top af met wat furikake, chilivlokken, sriracha en sesamzaadjes


Serveertip: Leg een aantal gepelde eitjes eens in sojasaus voor een uurtje. Dit geeft ook een heerlijke smaak.

Print dit recept
Menu