• Balayan gefermenteerde Vissaus 340 GR
  • Land Filipijnen

Monika Balayan gefermenteerde Vissaus 340 GR

Balayan-Ansjovis Saus van Monika komt uit de stad Balayan in het Noorden van de Filipijnen. Hier wordt de saus vooral gebruikt als dipsaus voor zeevruchten, vlees of groenten. Monika Balayan-Ansjovis Saus is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ansjovis en meerdere maanden gefermenteerd. De saus heeft een kruidige vissmaak en is ook geschikt als dressing voor Aziatische salades of als bijgerecht van pancit gerechten.
€ 2,45
  • Op voorraad
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Productinformatie
Productomschrijving

Gefermenteerde vissaus

Ingrediënten

Ingrediënten: gefermenteerd VIS extract (Spratelloides gracilis/Engraulis spp.) 50%, zout, water, zuurteregelaar: E330, smaakversterker: E621, conserveermiddel: E211.

Gewicht

0,34 kg

Voedingswaarden Per 100 g
  • Energie 221 kJ
  • Energie 53 kcal
  • Vet 0,4 g
  • Koolhydraten 3 g
  • Voedingsvezels - g
  • Eiwitten 9,1 g
  • Zout 27,4 g
Specificaties
  • Merk: Monika
  • Prijs: 2.45
  • Land: Filipijnen
  • Inhoud: 340
Overige Informatie
  • Wettelijke benaming:  Gefermenteerde vissaus
  • Allergenen:  Sulfieten.
  • Dieetinfo:  Glutenvrij, Lactosevrij
Menu