Monika Balayan gefermenteerde Vissaus 340 g
Monika
Balayan-Ansjovis Saus van Monika komt uit de stad Balayan in het Noorden van de Filipijnen. Hier wordt de saus vooral gebruikt als dipsaus voor zeevruchten, vlees of groenten. Monika Balayan-Ansjovis Saus is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ansjovis en meerdere maanden gefermenteerd. De saus heeft een kruidige vissmaak en is ook geschikt als dressing voor Aziatische salades of als bijgerecht van pancit gerechten.
Vis 0 Pepers - Niet pittig
8
Wil je meer bestellen dan beschikbaar? Stuur ons een bericht. E-mail
- Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
- Gratis levering vanaf €50
Balayan gefermenteerde Vissaus 340 g
Gefermenteerde vissaus
Ingrediënten
gefermenteerde visextract (decapterus spp.), zout, water
- Artikelnummer6128
- Land van herkomstFilipijnen
- MerkMonika
Voedingswaarden per 100 gram / ml
- Energie Kj 221 kj
- Energie Kcal 53 kcal
- Vetten 0.4 g
- Koolhydraten 3.03 g
- Eiwitten 9.1 g
- Zout 27.414 g
Allergenen
Vis
Gerelateerde producten

Recepten met Vissaus gefermen. balayan MONIKA fl 340g
Krijg inspiratie
Lorem Ipsum