• Bamisoep met Asperges
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 20 Minuten
  • Mild

Bamisoep met Asperges Thaise maaltijdsoep met noedels, asperge en krab.

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 g groene asperges, in stukjes gesneden
  • 500 ml Groentebouillon (1 blokje)
  • 1 blikje krab, uitgelekt
  • 3 Lente-uitjes, in schuine plakjes gesneden
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Bamisoep met Asperges

Iedereen die wel eens in Thailand op vakantie is geweest, zal het wel eens geproefd hebben. Bamisoep is in Thailand op iedere hoek van de straat te krijgen, in vele varianten. Het is een lekker licht gerecht, en daardoor ideaal voor de lunch. Bovendien is Bamisoep binnen een mum van tijd klaar! Wij hebben een leuke variant met asperges, maar je kunt eigenlijk elke groene groente toevoegen die je maar wilt!


  • 1. Kook de Asperges totdat ze gaar zijn en snij ze in stukjes.
  • 2. Verhit de groentebouillon en kook hierin de bamisoep noedels circa 5 minuten totdat ze beetgaar zijn.
  • 3. Laat de krab uitlekken en voeg vervolgens zowel de krab als de asperges toe aan de soep.
  • 4. Voeg als laatste naar smaak vissaus (circa 0,5 el) toe en kook het geheel nog 2 minuutjes. Je Bamisoep met asperges is klaar, eet smakelijk!

Serveertip: Garneer de bamisoep met ringetjes lentui.

Print dit recept
Menu