Beef Bulgogi

Koreaanse BBQ

Korea

Beef Bulgogi
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 80
  • Mild
Beef Bulgogi

Ingrediënten

1 kg runderrib

3 lente-ui in stukjes van 4 centimeter

1 kleine witte ui in dunne halve maantjes

1 kleine wortel in dunne plakjes

3 el water

2 el suiker

2 el honing

2 el knoflook

1/8 tl peper.

Preparation method for Beef Bulgogi

  1. Snijd de ribeye in dunne plakjes. Dep eventueel het vlees droog met keukenrol. Tip: leg de ribeye even in de vriezer, dan snijdt het wat makkelijker.
  2. Mix de sojasaus, water, suiker, honing, mirin, knoflook, sesamolie, sesamzaadjes en peper in een grote kom. Voeg dan het vlees, de lente-ui, de ui en de wortel toe en meng het geheel. Laat het een uur marineren.
  3. Grill dan het vlees en de groenten op de BBQ of in een grillpan op hoog vuur zodat het geheel een beetje karamelliseert. Als je een grillpan gebruikt, verhit dan een klein beetje sesamolie voordat je het vlees toevoegt in de pan.
Recept idee.png

Recept idee.png Serve tip

Serveer met rijst of neem een blad sla, vul deze met kimchi, de bulgogi en maak er een wrap van.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.