• Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 15 Minuten
  • Pittig

Mussels in 'Black Pepper' style Mosselen in een heerlijke zwarte peper saus

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 middelgrote ui, in halve ringen gesneden
  • 550 g mosselen (met schelp) of 750 g mosselen (zonder schelp)
  • 75 ml (5 el) water
  • 10 basilicum blaadjes of 2 takjes koriander, grof gehakt
  • 1 el sherry
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Keuken: Singapore
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Pittig
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Mussels in 'Black Pepper' style

Als u gek bent op mosselen, is dit een leuk recept om eens te variëren van uw traditionele mosselrecept. De zwarte peper saus en de sesamolie geven de mossel een heerlijke Aziatische twist!


  • 1. Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de ui en de kruidenpasta toe en roerbak het geheel voor 1 minuut.
  • 2. Voeg de schoongemaakte mosselen, 75 ml water en de basilicumblaadjes toe aan de wok en roerbak het geheel voor 1 minuut.
  • 3. Plaats vervolgens een deksel op de wok en laat het gerecht ca. 2 minuten doorkoken tot de mosselen open staan. Controleer daarna of alle mosselen geopend zijn!
  • 4. Voeg tenslotte een paar druppels sesamolie en een scheutje sherry toe.

Serveertip: Serveer de mosselen samen met de saus en witte rijst.

Print dit recept
Menu