3 x makkelijke gerechten voor studenten uit onze Student Box

BACK TO SCHOOL - BACK TO WORK 

Het is september en voor velen begint dan eigenlijk ook een nieuw jaar. We starten weer volop met school en (nieuw) werk. De dagen van uitslapen en uitgebreid nadenken over wat te eten worden weer minder en wanneer we vrijetijd hebben weten we die beter te besteden dan in de keuken -  tenzij je dat, net als wij, een van de leukste dingen ever vindt. 

Dat is waarom wiij de Student Box hebben ontwikkeld. Een goed gevulde maaltijdbox met 3 heerlijke en makkelijke recepten die te bereiden zijn de producten uit de box. Het enige dat je hoeft te doen is de verse ingrediënten toevoegen en kort bereiden -  en oké -  ook de afwas. 

We lichten de recepten hieronder nog kort toe.

Aziatische hamburger

Wie aan een studentenmaal denkt, denk snel aan fastfood en hamburger. Dat is niet helemaal verkeerd gedacht, maar deze hamburger is wel Aziatisch én maken we lekker zelf. Je zet deze burger in een handomdraai op tafel en iets zegt ons dat dat niet bij die ene keer zal blijven. Je huisgenoten zullen er ook blij van worden. Zo maak je deze Aziatische hamburger. 

Aziatische hamburger

Noedelsalade met kip en garnalen

Noedels, ook zoiets waaraan je meteen denkt, wanneer je denkt aan het avondeten van een student. Wederom niet verkeerd gedacht, maar we spicen deze noedels wel een beetje op, op een zomerse en frisse manier. Deze noedelsalade is licht en heeft de perfecte smaakcombinaties. En dat met Instant noodles - can you imagine? Zo maka je deze salade

Noedelsalade

Thaise gele curry met kip 

Er is niets lekkerder dan na een dag hard werken, op de bank te ploffen met comfortfood. Ja, je eet deze curry gewoon lekker op de bank met je vrienden - of voor de echte daredevils in bed! Deze curry is niet pittig, maar heeft juist een frisse smaaksensatie waar je helemaal van oppept. Ook dit gerecht zou zomaar eens een blijvertje kunnen zijn. Zo maak je deze Thaise curry

Thaise gele curry

Heb je een gerecht gezien waarvan het water je in de mond loopt of wil je ze alledrie wel proberen? Bestel dan nu onze Student Box heel eenvoudig online. En deze Student Box is zeker niet alleen voor studenten!