Terug naar blog

Giftguide voor dim sum lovers

maandag 13 december 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Dim summen is het nieuwe sushi eten, dus wanneer jij een Dim Sum Lover kent, ben je sowieso “en trend”. Daarnaast Dimsum je eigenlijk ook nooit alleen, dus het geven van dimsum gerelateerde cadeau’s is een slimme zet. Grote kans namelijk dat je wordt uitgenodigd voor een dimsum avondje!

Stoommandje

Een stoommandje is key voor het bereiden van de lekkerste dim sum. Daarnaast zijn de stoommandjes ook perfect om de hapjes in te serveren. Een grote voor verschillende dimsum, of voor iedereen een klein eigen stoommandje. Eitherway, heel leuk én praktisch!

Gyoza

Dit is vaak een van de eerste kennismakingen met dimsum. Gyoza. Ze zijn er in verschillende smaken en kunnen vaak op verschillende manieren bereid worden. Een echt allemansvriend en daarom heel leuk om cadeau te doen.

Dim Sum party mix

Is jouw dimsum lover gek op knapperige dimsum – ga dan voor deze party mix. In deze box vind je verschillende crunchy dimsum in de heerlijkste smaken.

Dim Sum classic mix

Deze mix moet eigenlijk iedere dimsum lover geprobeerd hebben. Deze klassiekers worden waarschijnlijk hoe dan ook jouw favoriet.

Cha Shao Pao

Dimsum zijn niet alleen maar dumplings, maar is een verzamelnaam voor allemaal kleinere gerechtjes. Zo ook deze broodjes met vulling. Het is een leuke variatie op de dumplings en zijn eenvoudig te bereiden. Super leuk om jouw dim sum lover daar kennis mee te laten maken.

 Let op: Bovenstaande artikelen zijn diepvriesproducten en hebben dienen daar tot aan het moment van geven natuurlijk ook bewaard te worden Het liefst erna ook om de kwaliteit te behouden. De diepvries is natuurlijk wel een goede cadeau-verstop-plek.

Sojasaus

Zonder lekkere dip is een dim sum maaltijd natuurlijk veel minder lekker. Weet je niet wat voor dip je voor jouw dimsum lover zou moetne kiezen, ga dan voor een lekkere sojasaus, of juist een sojasaus in een mooie fles. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, zoals een lichte sojasaus, of juist zoet. Wat dacht je van een sojasaus met zwarte knoflook? Super leuk om te geven toch?!

Crispy chili oil

We kunnen geen giftguide maken zonder ook de crispy chili oil te noemen. Een van de favorieten op het Asian Food Lovers HQ. Deze saus is eigenlijk lekker bij zo’n beetje alles, maar vooral bij dim sum. Daarnaast is het ook echt een leuk item om cadeau te geven!

Reageer over: Giftguide voor dim sum lovers

Menu