Giftguide voor sushilovers

Speciaal voor alle sushilovers hebben wij een toffe giftguide samengesteld. Ideaal wanneer je niet weet wat je die ene foodievriend of-vriendin dit jaar voor de feestdagen cadeau moet doen. Ook heel leuk voor verjaardagen overigens. En met deze items sla je nooit de plank mis! Je kunt de items los bestellen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een leuk pakket van maken. Geen zin om na te denken over losse items? We hebben ook al enkele leuke sushipakketten samengesteld, zodat jij alleen nog op de bestel- en verzendknop hoeft te klikken! Easy peasy wasabi squeezy.
 

Sushivormpjes

Elke keer weer de perfecte sushi serveren doe je met onze sushivormen. Ze zijn er in verschillende varianten. Maak de mooiste maki’s, nigiri’sof onigiri’s zonder enige moeite.
 

Sushi servies

Sushi serveren wordt nóg leuker op mooi servies De kunstwerkjes moeten natuurlijk alle aandacht krijgen. Bij het serveerservies zijn zowel bordjes als placemats inbegrepen, zodat jij de tafel dekt alsof je in een fancy sushirestaurant bent. 

Hangiri

Je sushirijst bereiden in een normale kom? Sushilovers krijgen hier de kriebels van. Gelukkig is daar Asian Food Lovers tot the rescue, want de hangiri uit ons assortiment is een pareltje. Ideaal om de sushirijst te bereiden met azijn en suiker. En ook het uiterlijk staat mooi op je keukenblad, een mooie bijkomstigheid.
 

Sushibox

Heeft jouw sushilover al deze bovenstaande handige tools al, maar wil je wel inspelen op de sushi hobby? Doe dan deze leuke sushibox cadeau. In deze box zitten alle houdbare producten voor de lekkerste sushi. Daar doe je iedere foodie een plezier mee!
 

Sushi rijst

De perfecte sushi begint met de juiste rijst. Want niet iedere rijst is geschikt voor het maken van sushi. De Royal Tiger sushi rijst zorgt voor de lekkerste sushi en laat het hart van een echte sushi lover een sprongetje maken.
 

Sojasaus

Noem je het eigenlijk wel sushi zonder sojasaus? Wat ons betreft is sojasaus een onmisbaar aspect van de ultieme sushiavond. Leuk als klein schoen of stocking-cadeautje, of als onderdeel van een groter pakket!