Terug naar blog

Giftguide voor sushilovers

maandag 13 december 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Speciaal voor alle sushilovers hebben wij een toffe giftguide samengesteld. Ideaal wanneer je niet weet wat je die ene foodievriend of-vriendin dit jaar voor de feestdagen cadeau moet doen. Ook heel leuk voor verjaardagen overigens. En met deze items sla je nooit de plank mis! Je kunt de items los bestellen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een leuk pakket van maken. Geen zin om na te denken over losse items? We hebben ook al enkele leuke sushipakketten samengesteld, zodat jij alleen nog op de bestel- en verzendknop hoeft te klikken! Easy peasy wasabi squeezy.

Sushivormpjes

Elke keer weer de perfecte sushi serveren doe je met onze sushivormen. Ze zijn er in verschillende varianten. Maak de mooiste maki’s, nigiri’sof onigiri’s zonder enige moeite.

Sushi tray

Sushi serveren wordt nóg leuker op een mooie sushitray. De kunstwerkjes moeten natuurlijk alle aandacht krijgen. Of je nu veel sushi, of sushi voor één persoon serveert, voor bijna alle hoeveelheden hebben we een tray. Ook leuk om verschillende maten trays te combineren, voor een tafel voor smakelijke sushi.

Sushimes

De echte sushiliefhebber snijdt zijn of haar sushi het liefst niet met een normaal keukenmes, maar met een écht sushimes. Vlijmscherp en dit mes wordt in Japan gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Echt een mooi, bedachtzaam geschenk.

Hangiri

Je sushirijst bereiden in een normale kom? Sushilovers krijgen hier de kriebels van. Gelukkig is daar Asian Food Lovers tot the rescue, want de hangiri uit ons assortiment is een pareltje. Ideaal om de sushirijst te bereiden met azijn en suiker. En ook het uiterlijk staat mooi op je keukenblad, een mooie bijkomstigheid.

Sushikookboek

Beginnend sushilover? Of iemand die een leuke hobby zoekt? Met een sushi kookboek ontvangen je vele recepten en tips voor de lekkerste sushi. Eindeloos variëren en proberen. Wanneer je dit boek cadeau geeft, zorg er wel voor dat je een uitnodiging krijgt voor een lekkere sushi avond.

Sushibox

Heeft jouw sushilover al deze bovenstaande handige tools al, maar wil je wel inspelen op de sushi hobby? Doe dan deze leuke sushibox cadeau. In deze box zitten alle houdbare producten voor de lekkerste sushi. Daar doe je iedere foodie een plezier mee!

Sushi geschenkboxen

Jouw sushilover een echt kick-off cadeau geven voor zijn of haar nieuwe sushi hobby. Schenk dan één van onze sushi geschenkboxen. De boxen zitten boordevol leuke en handige items voor een perfecte sushiavond, zelfs meerdere!

Reageer over: Giftguide voor sushilovers

Menu