Butter Chicken Wings

Indiase milde curry

India

Butter Chicken Wings
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 50
  • Mild
Butter Chicken Wings

Ingrediënten

750g kippenvleugels

20 g boter

1 grote ui (150 g): gehakt

3 el tomatenpuree

125 ml room

125 ml water

Peterselie of takje koriander garnering

Bereidingswijze voor Butter Chicken Wings

  1. Marineer de kippenvleugels in de kruidenpasta en laat deze minimaal 30 minuten intrekken.
  2. Smelt boter in een grote braadpan en fruit de uien aan. Voeg de tomatenpuree, room en kippenvleugels toe. Roerbak dit voor 2 minuten.
  3. Voeg het water toe en breng dit aan de kook. Dek de ketel af en laat het geheel sudderen op laag vuur voor ca. 30 minuten (of tot de kip gaar is).
  4. Kook ondertussen de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Garneer het gerecht met peterselie of koriander.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Ook lekker met naanbrood, paratha of roti.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.