- Keuken: China
- Gang: Drankjes
- Prijs: 0
-
Hoofd
gerecht - 2 Personen
- 15 Minuten
Cheese Tea
Prijs: € 0,00
Bereidingswijze Cheese Tea
Cheese Tea is naast Bubble Tea één van de Aziatische Thee trends. Bij het horen van cheese Tea trek je misschien eerder één wenkbrauw op dan dat het water je in de mond zal lopen. waarschijnlijk zie je een dampend glas thee voor je waar je geraspte kaas door roert. Laten we die gedachte gelijk uit je hoofd halen.
Cheese Tea is een thee op basis van iced tea afgetopt met een romige, lobbige cream cheese laag. Het zoete van de iced tea gaat heerlijk samen met het ietwat zoutige van de cream cheese en zorgt voor een bijzondere ervaring van smaken en structuren.
1. Mix de cream cheese, slagroom en gecondenseerde melk in een kom tot een lobbig mengsel.
2. Voeg een sufje zout toe en roer nog eens voorzichtig door.
3. Vul een glas met ijsblokjes en schep een lepeltje van het cream cheese mengsel hier overheen.
4. Vul nu het glas met de ice tea - wij kozen voor peach tea, maar je kunt elke gewenste zoete thee gebruiken.
5. Top af met een aantal lepels van je cream cheese mengels
Drink met een rietje of gewoon lekker zo!