Tijdelijk niet leverbaar
  • Land Filipijnen
  • Inhoud 1100 g
  • Diepvries product

Pinoy kitchen Chicharon Bulaklak 1100 g

Chicharon Bulaklak is een Filipijnse delicatesse die gemaakt wordt van een stukje orgaanvlees, of beter gezegd het vlies dat om de darmen heen zit. Het bevat heel veel vet, waardoor het na frituren een heerlijk knapperige snack wordt. De naam Bulaklak komt uit het Filipijns en betekent letterlijk vertaald 'bloem'. Als je de stukjes Bulaklak ziet, snap je waarom! In deze zak zit 1,1 kg rauwe Bulaklak. Voor de bereiding moet je de Bulaklak goed schoonmaken en mals maken door deze eerst te koken voordat je deze frituurt. Snijd de Bulaklak (1 kg) in kleinere stukjes en voeg deze in een pan met ruim water, zout (2 á 3 theelepels) en een half kopje witte azijn. voor extra smaak kun je ook knoflook, peperkorrels en laurierblad toevoegen. Breng aan de kook en laat het zo'n 40 minuten sudderen. Giet vervolgens het water af en laat de stukjes Bulaklak goed drogen. Frituur ze daarna in een pan met olie totdat ze goedbruin worden. beetje peper en zout erover en serveren met een traditionele Filipijnse pittige azijn als dip. Smakelijk!
€ 13,09
  • Koop 5 voor € 12,44 per stuk. en bespaar 5%
Specificaties
  • Merk: Pinoy kitchen
  • Diepvries product: Ja
  • Prijs: 13.09
  • Glutenvrij: Glutenvrij
  • Land: Filipijnen
  • Inhoud: 1100
  • Eenheid: g
Overige Informatie
  • Wettelijke benaming:  Varkens Mesenterium (Orgaanvlees)
  • Allergenen:  -
  • Dieetinfo:  Glutenvrij, Lactosevrij
  • Product toeslag:  € 5,95
Product-reviews
Menu