• Dalgona koffie met kokosmelk
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 5 Minuten

Dalgona koffie met kokosmelk Heerlijke whipped koffie met kokosmelk

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • Twee eetlepels suiker
  • Twee eetlepels heet water
  • Ijsblokjes
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Gang: Drankjes
    • Prijs: 0

    Bereidingswijze Dalgona koffie met kokosmelk

    Vorig jaar een regelrechte Instagram/Pinterest/Tiktok trend, maar nog steeds zien we deze koffie met Aziatische roots regelmatig voorbij komen. Dalgona Coffee. Een opgeklopte koffie op basis van instant koffie en suiker. Super easy om te maken en een heerlijke oppepper in de ochtend of toetje in de avond. You choose. Deze koffie is ook warm te drinken, maar wij drinken hem het liefst koud. 

    1. Doe de twee eetlepels koffie, twee eetlepels suiker én twee eetlepels heet water in een kom.
    2. Klop dit op met een garde of een elektrische mixer tot een fluffy, luchtige massa. Deze laatste is een stuk minder arbeidsintensief!
    3.Vul een glas met ijsblokjes.
    4. Schenk tot 2/3 van het glas kokosmelk.
    5. Lepel je koffiewolk op de melk. 

    Je kunt de koffie zo drinken, of nog even doorroeren. 


    Serveertip: Serveer met een lepeltje, zo kun je de koffie echt als een toetje eten.

    Print dit recept
    Menu