• Dashi Kombu 60 g
  • Land Japan
  • Inhoud 70 g

Yama food Dashi Kombu 60 g

Een traditionele dashi bouillon maak je door Bonita flakes (Katsuo Bushi) samen met deze Kombu (zeewier / kelp) te laten trekken tot een heerlijke, rijke, bouillon. Je kunt ook nog extra ingrediënten toevoegen zoals sojasaus, suiker of shiitake om de smaak nog verder te verdiepen. Dashi is de basis voor veel Japanse gerechten en is zo populair door de heerlijke umami smaak. Umami is de '5e smaak' en vertaald zich het best als een hartige smaak die ontstaat uit glutamaat (wat zowel in kombu als in de bonito vlokken rijkelijk aanwezig is). Kombu is een zeewier (bruinwier) dat vooral gewonnen wordt in Japan.
€ 7,59
  • Niet op voorraad
Productinformatie
Productomschrijving

Zeewier voor bouillon

Ingrediënten

Ingrediënten: 100% kombu zeewier.

Gewicht

0,07 kg

Voedingswaarden Per 100 g
  • Energie 607 kJ
  • Energie 145 kcal
  • Vet 1,2 g
  • Waarvan verzadigd 0,3 g
  • Koolhydraten 61,5 g
  • Eiwitten 8,2 g
  • Zout 3,5 g
Specificaties
  • Merk: Yama food
  • Prijs: 7.59
  • Land: Japan
  • Inhoud: 70
  • Eenheid: g
Overige Informatie
  • Wettelijke benaming:  Zeewier voor bouillon
  • Allergenen:  -
  • Dieetinfo:  Glutenvrij, Lactosevrij
Product-reviews
Menu