Yama food Dashi Kombu 60 g
Kewpie
Een traditionele dashi bouillon maak je door Bonita flakes (Katsuo Bushi) samen met deze Kombu (zeewier / kelp) te laten trekken tot een heerlijke, rijke, bouillon. Je kunt ook nog extra ingrediënten toevoegen zoals sojasaus, suiker of shiitake om de smaak nog verder te verdiepen. Dashi is de basis voor veel Japanse gerechten en is zo populair door de heerlijke umami smaak. Umami is de '5e smaak' en vertaald zich het best als een hartige smaak die ontstaat uit glutamaat (wat zowel in kombu als in de bonito vlokken rijkelijk aanwezig is). Kombu is een zeewier (bruinwier) dat vooral gewonnen wordt in Japan.
0 Pepers - Niet pittig
Niet op voorraad
Neem contact met ons op per e-mail voor meer informatie over de voorraadstatus van dit artikel. E-mail
- Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
- Gratis levering vanaf €50
Dashi Kombu 60 g
- Artikelnummer95210
- Land van herkomstJapan
- MerkKewpie
Gerelateerde producten

Recepten met Dashi Kombu 70 g
Krijg inspiratie
met deze heerlijke recepten