Salamblad 25 g

Flowerbrand

€0 99Per stuk

Salamblad, ook wel bekend als "daun salam" in Indonesië, is een onmisbaar ingrediënt in de Indische keuken. Dit aromatische blad is afkomstig van de salamboom en voegt een unieke smaak toe aan tal van gerechten. Salamblad wordt vaak gebruikt in Indonesische, Maleisische en Javaanse culinaire tradities. Het blad heeft een kruidige en licht bittere smaak, met subtiele tonen van nootmuskaat en kruidnagel. Het wordt meestal toegevoegd aan stoofschotels, soepen en sauzen, waar het tijdens het koken zijn smaak langzaam vrijgeeft.

Niet op voorraad

Neem contact met ons op per e-mail voor meer informatie over de voorraadstatus van dit artikel. E-mail

vanaf 30 stuks , € 0,94/stuk
  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Salamblad 25 g

Salam blad
  • Artikelnummer95199
  • Land van herkomstThailand
  • MerkFlowerbrand

Recepten met Salamblad 25 g

Krijg inspiratie

met deze heerlijke recepten

Alle recepten
  • Hoofdgerecht
  • 25

Suriname

Surinaamse Ketjap Tofu

De perfecte vervanger voor sticky chicken

Bekijk recept
  • Snack
  • 45

China

Dumplings met chili oil

Dumplings met varkensvlees en kool

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 20

Filippijnen

Tofu Adobo

Een heerlijke vegan variant op Chicken Adobo

Bekijk recept