Diepvries

Let op, deze productgroep betreft diepvriesproducten. Diepvriesproducten worden verzonden in een stevige diepvrieszak met daarin droogijs (-80 graden celsius) waarmee de producten tot 48 uur bevroren blijven. Wij versturen diepvriesproducten altijd op woensdag waarmee je bestelling op donderdag afgeleverd wordt (in Nederland, België en Duitsland). Bestellen van diepvries producten kan wekelijks tot dinsdagmiddag 13.00. Dan wordt je bestelling nog diezelfde week op donderdag geleverd. Bestellingen die later binnenkomen, worden de eerstvolgende week geleverd.

Categorie
Land
Merk
Dieetinfo
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aziatische diepvriesproducten

Bij Asian Food Lovers hebben we nu ook diepvriesproducten in het assortiment! Denk hierbij aan Loempia's, Aziatische groenten zoals Edamame, Loempia- en wontonvellen en Dim Sum. Maar ook producten zoals ijs en garnalen kun je vanaf nu eenvoudig bij ons bestellen.

Welke diepvries producten hebben wij?

In ons assortiment zul je onder Aziatische groenten zoals Edamame bonen, Petehbonen, Limoenbladeren en Casave vinden. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan snacks en kleine hapjes zoals de heerlijkste Dim Sum, loempia's, broodjes Bapao en garnalen. Ook voor je bevroren loempia- en wontonvellen ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres. Of ben je soms op zoek naar Aziatische ijsjes of andere bevroren desserts? Ook die vind je bij Asian Food Lovers!

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte. Jekunt overigens gewoon droge producten meebestellen, dat zal dan samen (in aparte doosjes) geleverd worden.

Wanneer krijg ik mijn diepvriesproducten?

Wij versturen diepvriesproducten op één vaste dag in de week, zodat we kunnen garanderen dat iedereen ook netjes binnen 24 uur goed bevroren producten ontvangt. Deze verzenddag is op woensdag . Plaats je dus een bestelling voor diepvriesproducten op een andere dag dan woensdag, dan wordt je bestelling de eerstvolgende woensdag verstuurd en op donderdag bij je thuis afgeleverd. Zorg er dus wel voor dat je als afleveradres een adres kiest waar ook daadwerkelijk iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.

Zijn er extra kosten verbonden aan diepvrieszendingen?

Ja, dat helaas wel. Voor een diepvrieszending berekenen wij een eenmalige extra toeslag van €3,95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat je besteld en wordt dan ook altijd maar 1x in rekening gebracht op het moment dat je een of meerdere diepvriesproducten kiest.