Dim Sum

Land
Merk
Dieetinfo
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon

Dim Sum

Dim Sum is hot! Lekker genieten van de heerlijke kleine Oosterse hapjes kan vanaf nu supereenvoudig. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel online!

Wat is Dim Sum?

Dim Sum / Dimsum / Diemsam zijn gefrituurde of gestoomde kleine Aziatische hapjes die doorgaans verpakt zijn in deeg. De inhoud van een Dim Sum varieert, maar meestal bevat het een of meerdere van de volgende ingrediënten: kip, varken, garnaal, groente of shiitake paddestoelen. Een aantal bekende voorbeelden van Dim Sum zijn Shao Mai / Xiu Mai (gestoomd varkenspasteitje), Har Kau (garnalenpasteitje), Hsiao Long, Cha Shao en Wonton's (dumpling voor in de soep). Met een lekker assortiment aan verschillende Dim Sum kun je jezelf en je gasten enorm verrassen. De meeste van onze Dim Sum zijn van het merk Treasure Dim Sum. Dit Nederlandse bedrijf heeft het maken van Dim Sum tot in de perfectie in de vingers. Het maken van een Dim Sum is namelijk niet eenvoudig en vergt een bepaalde vouwtechniek van het deegkorstje. Veelal gebeurd dit vouwen dan ook nog handmatig!

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte.

Wanneer krijg ik mijn diepvriesproducten?

Wij versturen diepvriesproducten op één vaste dag in de week, zodat we kunnen garanderen dat iedereen ook netjes binnen 24 uur goed bevroren producten ontvangt. Deze verzenddag is op woensdag . Plaats je dus een bestelling voor diepvriesproducten op een andere dag dan woensdag, dan wordt je bestelling de eerstvolgende woensdag verstuurd en op donderdag bij je thuis afgeleverd. Zorg er dus wel voor dat je als afleveradres een adres kiest waar ook daadwerkelijk iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.

Zijn er extra kosten verbonden aan diepvrieszendingen?

Ja, dat helaas wel. Voor een diepvrieszending berekenen wij een eenmalige extra toeslag van €3,95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat je besteld en wordt dan ook altijd maar 1x in rekening gebracht op het moment dat je een of meerdere diepvriesproducten kiest.