-20%
Elektrische Rijstkoker 1,5 l RVS
Tristar Electrische Rijstkoker 1,5 l RVS

Tristar is een zeer populair merk rijstkokers dat ook gebruikt wordt door Aziatische koks. Deze middelgrote rijstkoker heeft een inhoud van 1,5 liter en is geschikt voor een groot gezin. Met Tristar Electrische Rijstkoker krijgt u de perfecte consistentie en blijft uw rijst heerlijk aromatisch.


Rijst koken wordt vanaf nu een fluitje van een cent! Met deze mooie rijstkoker van het merk Tristar bereid jij altijd de perfecte rijst voor ieder gerecht. Voeg de rijst in de binnenpan van de rijstkoker en schenk er water bij totdat je ongeveer 1,5 cm water boven de rijst hebt staan. Vervolgens zet je de rijstkoker aan en de rijstkoker doet de rest voor je! Zodra de rijst gaar is, springt de rijstkoker naar de warmhoudstand om je rijst mooi op temperatuur te houden. Ideaal! De inhoud van deze rijstkoker is 1,5 liter, wat betekent dat je circa 7 porties rijst tegelijk kunt bereiden.


Bekijk het gehele assortiment rijstkokers nu bij Asianfoodlovers.nl!


  • Land
    China

Normale prijs: € 28,95

Special Price € 23,16

OF

Productinformatie

Productomschrijving

Het koken van rijst is nu nóg simpeler! Door deze elektrische rijstkokers is het bereiden van perfect rijst een piece of cake. Heb jij het gemak al ervaren?Gewicht

2,41 kg


Overige Informatie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten