• Garnalenpasta geb. zoet 230 GR
  • Land Filipijnen

Dagupan Garnalenpasta geb. zoet 230 GR

Dagupan Guisado Bagoong is een Filipijnse kruidenpasta gemaakt van gefermenteerde en gebakken garnalen, azijn, olie, knoflook en uien. Guisado behoort tot de meest geliefde ingrediënten van de Filipijnse keuken en wordt vaak gebruikt in plaats van zout. Qua smaak is Guisado Bagoong vergelijkbaar met Thaise kapi en Indonesische trassi maar is wel zoeter. Dagupan Guisado Bagoong Gebakken Zoete Garnalenpasta is geschikt als smaakversterker voor visgerechten, kare kare (ossenstaart), pinakbet (gesmoorde groenten) of als dipsaus voor chicharron (varkensstaart).
3,55
  • Op voorraad
  • Koop 12 voor € 3,28 per stuk. en bespaar 8%
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Productinformatie
Productomschrijving

Gebakken garnalenpasta - zoet

Ingrediënten

Ingrediënten: GARNALEN (Acetes spp.) 60%, maïsolie, suikerrietazijn, zout, suiker, knoflook, uien, smaakversterker: E621.

Gewicht

0,23 kg

Voedingswaarden Per 100 g
  • Energie 1819 kJ
  • Energie 435 kcal
  • Vet 39 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Suiker 3,9 g
  • Voedingsvezels - g
  • Eiwitten 13 g
  • Zout 5,9 g
Specificaties
  • Merk: Dagupan
  • Prijs: 3.55
  • Land: Filipijnen
  • Inhoud: 230
Overige Informatie
  • Wettelijke benaming:  Gebakken garnalenpasta - zoet
  • Allergenen:  Schaaldieren, Sulfieten.
  • Dieetinfo:  Array
Schrijf als eerste een review
Menu