Belangrijk: maatregelen Covid-19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Gebakken glasnoedels
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 15 Minuten
  • Mild

Gebakken glasnoedels Heerlijk lichte maaltijd of lunch

Glasnoedels worden vaak gebruikt in salades en soepen. Met dit leuke recept wok je de noedels voor een nieuw heerlijk lichte variant. Snel te maken en ook mooi voor de lunch!

Zelf Toevoegen

  • 250 gram kipfilet*
  • 3 lente-uitjes
  • 2 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 flinke ui
  •  
  • * Visalternatief: 250 g garnalen
  • * Vegetarisch alternatief: 200 g champignons

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 2 Eieren, losgeklopt in een kommetje
  • 2 teentjes Knoflook, fijngehakt
  • 250 g Kipfilet, in plakjes gesneden
  • 1 tl Suiker
  • 1 flinke Ui, in partjes gesneden
  • 2 Tomaten, van zaad ontdaan en in partjes
  • 3 Lente-uitjes, in schuine stukjes gesneden
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Gebakken glasnoedels

Glasnoedels worden vaak gebruikt in salades en soepen. Met dit leuke recept wok je de noedels voor een nieuw heerlijk lichte variant. Snel te maken en ook mooi als lunch!


  • 1. Week de gedroogde glasnoedels 3-5 minuten in warm water, spoel ze af met koud water en laat uitlekken in een zeef.
  • 2. Bak van de eieren een omelet, laat de omelet afkoelen en snijd in stukjes.
  • 3. Verwarm de wok op middelhoog vuur, voeg de olie toe. Bak hierin de knoflook lichtbruin.
  • 4. Voeg de gesneden kip erbij met de vissaus, suiker en oestersaus. Schep alles om totdat de kip gaar is (bak de kipfilet niet té lang).
  • 5. Voeg nu de glasnoedels toe. Roerbak de noedels met de kip en de stukjes ei.
  • 6. Schuif de noedels naar een kant van de wok. Schenk een beetje olie in de pan en bak de uien en tomaatpartjes. Meng vervolgens alles goed door elkaar.
  • 7. Voeg als laatste de lenteuitjes toe.

Serveertip: Serveer direct in een voorverwarmde schaal om het gerecht langer op temperatuur te houden.

Print dit recept
Menu