gebakken noodles met groene asperges

Een verrassende variant op de traditionele rode curry

Thailand

gebakken noodles met groene asperges
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 25
  • Medium
gebakken noodles met groene asperges

Ingrediënten

100 g Kleine groene asperges, gesneden in schuine stukjes van 2 cm

150 g Tofu, in blokjes

2 cm Gemberwortel, geschild en gesnipperd

Bereidingswijze voor gebakken noodles met groene asperges

  1. Kook de groene asperges 2 minuten in kokend water met een beetje zout en giet ze vervolgens af.
  2. Breng nogmaals 2 liter water aan de kook, zet het vuur uit en laat de rijstnoedels 3 minuten wellen in het warme water. Giet ze vervolgens af.
  3. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de tofu enkele minuten, totdat deze mooi goudbruin is.
  4. Voeg nu de gemberwortel, asperges en de currypasta toe aan de wok en roerbak het geheel ongeveer 2 minuten.
  5. Voeg tenslotte de sojasaus en de noedels toe en schep het geheel goed door elkaar. Eventueel naar smaak nog wat peper en zout toevoegen.
  6. Eventueel serveren met een frisse groene salade.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

De tofu kan ook vervangen worden door kipfilet blokjes.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.