• Gehaktballetjes met satésaus
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 25 Minuten
  • Mild

Gehaktballetjes met satésaus Lekkere zelfgemaakte gehaktballetjes

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 200 gram rundergehakt
  • half rood uitje
  • 1 ei
  • 1 teentje knoflook
  • 4-6 eetlepels paneermeel of 2/3 beschuitjes
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Bijgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Gehaktballetjes met satésaus

Instructies

  • 1. Snipper het uitje en snijd het teentje knoflook fijn.
  • 2. Meng in een kom het gehakt met de eieren, de kruiden, het paneermeel, ketjap, ui en knoflook. Vorm vervolgens met je handen circa 6 tot 8 kleine gehaktballetjes.
  • 3. Verwarm een scheutje olie in een pan (of boter of een combinatie) en bak vervolgens je gehaktballetjes in circa 6 tot 10 minuten gaar. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe groot je gehaktballetjes zijn. Draai de gehaktballetjes regelmatig om zodat ze overal mooi bruin worden.
  • 4. Doe de Flying Goose satésaus over de gehaktballetjes en serveer!

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept
Menu