gember citroen garnalen

Gestoomde Garnalen in gember-citroengrassaus

Singapore

gember citroen garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
  • Mild
gember citroen garnalen

Ingrediënten

349 g grote Garnalen ontdarmd (hoofd en staart eraan)

1 Lenteui fijngesneden

1/4 stengel Citroengras

Bereidingswijze voor gember citroen garnalen

  1. Je kunt verse garnalen gebruiken of diepvries garnalen. In het laatste geval laat je deze wel eerst even ontdooien. Meng de garnalen met de kruidenpasta en laat minimaal 15 minuten marineren in de koelkast.
  2. Leg de garnalen in een stoommandje en garneer met een beetje lente-ui en het citroengras. Plaats het stoommandje op een pan met kokend water en stoom de garnalen in 5 minuten gaar. Heb je geen stoommandje, dan kun je ook een vergiet gebruiken. Dek dan wel het vergiet af met aluminiumfolie alvorens je deze op de pan plaatst.
  3. Leg de garnalen in een mooie cirkel op een groot bord en bestrooi met de rest van de lente-ui. Smakelijk!
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer heet als tapas, of als maaltijd met rijst en een groene salade

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.