Geroosterde Eend in Rode Curry saus

Geroosterde eend in rode curry saus

Thailand

Geroosterde Eend in Rode Curry saus
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 15
  • Mild
Geroosterde Eend in Rode Curry saus

Ingrediënten

250 g geroosterde eend in plakjes

50 g Aubergine in plakjes

50 g Cherrytomaten

Bereidingswijze voor Geroosterde Eend in Rode Curry saus

  1. Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de rode currypasta toe en roerbak deze voor een halve minuut.
  2. Voeg de geroosterde eend toe en roerbak deze mee voor 1 minuut. Voeg de kokosmelk en ananas toe en breng dit geheel vervolgens aan de kook.
  3. Voeg de cherrytomaatjes toe en laat het geheel onbedekt sudderen voor 3 minuten.
  4. Breng tot slot nog extra op smaak met de (palm)suiker en de vissaus.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer het gerecht in een kom en garneer met basilicumblaadjes. Serveer er ook geurige pandanrijst bij!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.