• Gevuld broodje hete kip
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 45 minuten Minuten
  • Medium

Gevuld broodje hete kip Lekker bij de lunch, maar kan ook als hoofdgerecht.

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 200 g Kipfilet
  • 1 ui
  • 1 Teen knoflook
  • 1 el Bruine suiker
  • 150 g Champignons
  • 100 g Taugé
  • 2 Stengels lente-ui
  • 4 Kaiser broodjes
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Keuken: Aziatische mix
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Medium
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Gevuld broodje hete kip

Altijd een succes, een gevuld broodje hete kip. Lekker bij de lunch, maar kan ook als hoofdgerecht. Heerlijk met Aziatische smaken, zoals sambal en het gebruik van taugé en gebakken uitjes en kokos. Eens wat anders dan een broodje kaas.

 

  • 1. Snijd de kipfilet in blokjes. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de champignons in plakjes. Snijd het kapje van het Kaiser broodje en hol het broodje uit met een lepel. Meng de ketjap, honing en bruine suiker in een kommetje.
  • 2. Verhit de arachideolie in een wok en fruit de ui met de knoflook en sambal naar smaak. Voeg de kip toe en laat gaar worden. Voeg de champignons en het ketjapsausje erbij en laat het geheel 20 minuten pruttelen. Als de saus te dun is, bind hem dan met maizena.
  • 3. Vul het uitgeholde broodje met de kip en garneer met de gebakken uitjes, kokos en lentui.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept
Menu