• Gevulde paratha
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 30 Minuten
  • Mild

Gevulde paratha Gevulde paratha met zoete aardappel en lente-ui.

Gevulde paratha met zoete aardappel en lente-ui.

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 400 g zoete aardappel
  • 2 lente-ui stengels in ringetjes
  • handje peterselie
  • olijfolie 
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Gang: Snack
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0

    Anne Travel Foodie
    geschreven door Anne Travel Foodie

    Bereidingswijze Gevulde paratha

    Gevulde paratha smaakt heerlijk als maaltijd, maar kan ook als snelle snack of lunch gemaakt worden. De vullingen zijn eindeloos, maar deze vegan variant met zoete aardappel is een echte winnaar! 

    1. Breng water aan de kook. Schil de zoete aardappelen schoon en kook ze in ongeveer 20 minuten zacht.
    2. Doe de gekookte in een kom en prak ze fijn met een vork.
    3. Voeg de Garam Masala, de sesam en de peterselie toe en roer dit goed door. 
    4. Haal de Paratha's uit de vriezer en laat ze in 1-2 minuten ontdooien.
    5. Verdeel de zoete aardappelpuree over vijf Paratha velen, zodat de helft van elke Paratha bedekt is.
    6. Vouw ze om, zodat je een halve cirkel hebt die gevuld is met de zoete aardappelpuree.
    7. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Bak de paratha's een paar minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Halveer om te serveren. 


    Print dit recept
    Menu