LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Gember Citroengras Garnalen
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 30 Minuten
  • Medium

Gember Citroengras Garnalen Gestoomde Garnalen in gember-citroengrassaus

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 350 g grote Garnalen ontdarmd (hoofd en staart eraan)
  • 1 Lenteui fijngesneden
  • 1/4 stengel Citroengras
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 8-9 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Singapore
  • Gang: Bijgerecht
  • Smaak: Medium
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Gember Citroengras Garnalen

Waan je in een sterrenrestaurant met dit smakelijke en visueel geweldige garnalengerecht. De marinade is daarnaast ook lekker bij andere soorten vis en zelfs bij je favoriete stukje vlees!


  • 1. Je kunt verse garnalen gebruiken of diepvries garnalen. In het laatste geval laat je deze wel eerst even ontdooien. Meng de garnalen met de kruidenpasta en laat minimaal 15 minuten marineren in de koelkast.
  • 2. Leg de garnalen in een stoommandje en garneer met een beetje lente-ui en het citroengras. Plaats het stoommandje op een pan met kokend water en stoom de garnalen in 5 minuten gaar. Heb je geen stoommandje, dan kun je ook een vergiet gebruiken. Dek dan wel het vergiet af met aluminiumfolie alvorens je deze op de pan plaatst.
  • 3. Leg de garnalen in een mooie cirkel op een groot bord en bestrooi met de rest van de lente-ui. Smakelijk!

Serveertip: Serveer heet als tapas, of als maaltijd met rijst en een groene salade

Print dit recept
Menu