Van hoog naar laag sorteren
1 - 60 of 76
  • 1
  • 2
Van hoog naar laag sorteren
1 - 60 of 76
  • 1
  • 2

Glutenvrije Aziatische producten

Glutenvrij is hot. Maar vooral lastig voor mensen die te maken hebben met een glutenallergie. Daarom leek het ons wel erg handig om een speciale categorie aan te maken voor glutenvrije producten. Zo kun je vrij snel zien welke glutenvrije producten wij op Asian Food Lovers verkopen.

Glutenvrije snacks

Hou je van kroepoek maar weet je nooit welke soort wel of niet glutenvrij is? De meeste kroepoek is wel glutenvrij, maar wordt gemaakt in fabrieken waarin ook andere producten worden bereid die wel gluten bevatten. Bij een doorsnee Chinees restaurant wordt de kroepoek afgebakken in olie die ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld loempia's. Kruisbesmetting ligt dus constant op de loer. Wij hebben hier een aantal kroepoeksoorten bij elkaar gezet die geen gluten bevatten. De rauwe varianten dien je zelf nog af te bakken in olie. Let er dan dus op dat je dit niet vermengt met andere producten die wel gluten bevatten.

Bestellen bij Asian Food Lovers

Bij Asian Food Lovers kun je simpel vanuit je luie stoel boodschappen doen in de Aziatische supermarkt. Bestel je voor 13.00 uur op een werkdag, dan is in de meeste gevallen je bestellingen de eerstvolgende werkdag al in huis.

Menu