Vanwege enorme drukte bij de postbezorgers kan uw pakket momenteel langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Houd hier eventueel bij het bestellen rekening mee.

Van hoog naar laag sorteren
1 - 60 of 72
  • 1
  • 2
Van hoog naar laag sorteren
1 - 60 of 72
  • 1
  • 2

Glutenvrije Aziatische producten

Glutenvrij is hot. Maar vooral lastig voor mensen die te maken hebben met een glutenallergie. Daarom leek het ons wel erg handig om een speciale categorie aan te maken voor glutenvrije producten. Zo kun je vrij snel zien welke glutenvrije producten wij op Asian Food Lovers verkopen.

Rijst is zonder gluten!

Rijst is voor veel mensen met een glutenallergie een favoriet product. Rijst bevat van nature natuurlijk geen gluten, waardoor dit geschikt is voor je als je een glutenallergie hebt. Deze categorie is daarom wellicht wat overnbodig. Toch leek het ons handig om ze toch in het totale glutenvrije aanbod te vermelden omdat het nou eenmaal veel gezocht wordt en op deze manier makkelijk gevonden kan worden.

Bestellen bij Asian Food Lovers

Bij Asian Food Lovers kun je simpel vanuit je luie stoel boodschappen doen in de Aziatische supermarkt. Bestel je voor 13.00 uur op een werkdag, dan is in de meeste gevallen je bestellingen de eerstvolgende werkdag al in huis.

Menu