Garnalenpasta gebakken pittig
Dagupan Garnalenpasta geb. pittig 230 GR
Dagupan Guisado Bagoong is een Filipijnse kruidenpasta gemaakt van gefermenteerde en gebakken garnalen, azijn, olie, knoflook en uien. Guisado behoort tot de meest geliefde ingrediënten van de Filipijnse keuken en wordt vaak gebruikt in plaats van zout. Qua smaak is Guisado Bagoong vergelijkbaar met Thaise kapi en Indonesische trassi maar is wel pittiger. Dagupan Guisado Bagoong Gebakken Pittige Garnalenpasta is geschikt als smaakversterker voor visgerechten, kare kare (ossenstaart), pinakbet (gesmoorde groenten) of als dipsaus voor chicharron (varkensstaart).

  • Land
     Filipijnen

€ 3,40
  • Koop 12 voor € 3,23 per stuk. en bespaar 5%
OF

Productinformatie

Productomschrijving

Gebakken garnalenpasta - pittig



Ingrediënten: GARNALEN (Acetes spp.) 60%, maïsolie, suikerrietazijn, zout, suiker, knoflook, uien, smaakversterker: E621, chiliextract.


Gewicht

0,23 kg


Voedingswaarden

  Per 100 g
Energie1819 kJ
Energie435 kcal
Vet 39 g
Koolhydraten 9 g
Suiker3,9 g
Voedingsvezels- g
Eiwitten13 g
Zout5,9 g

Overige Informatie

  • Wettelijke benaming:  Gebakken garnalenpasta - pittig
  • Allergenen:  Schaaldieren, Sulfieten.