Gochujang bloemkool

Kleurrijk en spicy

Korea

Gochujang bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
  • Medium
Gochujang bloemkool

Ingrediënten

2 el honing

1 el Zonnebloemolie

2 lente uien

2 takken koriander

2 el pinda’s

Bereidingswijze voor Gochujang bloemkool

  1. Start met het voorverwarmen van de over op 220˚C.
  2. Blancheer de bloemkoolroosjes 2 tot 3 minuten in kokend water. Giet hierna het water af en laat deze even uitlekken op keukenpapier.
  3. Mix de Sojasaus, honing, zonnebloemolie, sesamolie en Gochujang in de pan van de bloemkool en verwarm deze roerend op middelmatig vuur.
  4. Haal de pan van het vuur en voeg de bloemkoolroosjes toe. Roer goed in de pan zodat deze helemaal bedekt zijn in de saus.
  5. Pak een bakplaat met bakpapier of aluminiumfolie en spreid de roosjes over de bakplaat. Schuif deze vervolgens in de voorverwarmde oven totdat ze goudbruin van kleur zijn (10 tot 15 minuten).
  6. Kook in de tussentijd de rijst en snijd de lente ui in kleine ringen en de koriander fijn.
  7. Schep ten slotte de goudbruine bloemkoolroosjes op een bord
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Bestrooi deze met lente ui, koriander en de pinda’s.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.