groene curry

De minst 'geliefde' curry uit Thailand, maar niet minder lekker!

Thailand

groene curry
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 45
  • Pittig
groene curry

Ingrediënten

399 g Kipfilet, in stukken gesneden

200 ml Water

2 rode Pepers, in dikke repen gesneden

Bereidingswijze voor groene curry

  1. Was en kook de rijst.
  2. Verhit een pot op middelhoog vuur en voeg de olie toe. Bak de groene currypasta tot aromatisch, voeg de kip toe en roer om goed te combineren met de currypasta. Voeg de kokosmelk en water toe en breng het snel aan de kook.
  3. Voeg de bamboescheuten, kaffir limoenblaadjes en rode pepers toe. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten afgedekt sudderen, zodat de curry iets dikker wordt.
  4. Voeg de vissaus en suiker toe. Roer het geheel en laat dit nog 1 minuut pruttelen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer de groene curry met rijst en evt. koriander

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.