• Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 30 Minuten
  • Mild

Gua Bao met Vlindergarnalen

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 g rode Kool, gesneden
  • 8 Radijsjes
  • Zout naar smaak
  • 2 el Limoensap
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Taiwan
    • Gang: Snack
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0
    Schrijf als eerste een review
    Schrijf een review

    Hoe waardeert u dit product? *

    1 Ster
    2 Sterren
    3 Sterren
    4 Sterren
    5 Sterren

    Bereidingswijze Gua Bao met Vlindergarnalen

     

    Het Taiwanese 'open broodje'. Hier zijn veel variaties op en één van die variaties is met deze heerlijke vlindergarnalen. Simpel en heel erg lekker!

     

    1. Maak eerst de coleslaw: meng de kool, radijzenen in een kom. Voeg wat zeezout toe en schep om.

    2. Maak de vlindergarnalen volgens aanwijzing op de verpakking.

    3. Stoom ondertussen de gua bao.

    4. Maak de sriracha mayo door alle ingrediënten te mengen in een kommetje.
    5. Serveer de gua bao met daarin de garnalen, wat sriracha mayo en de coleslaw en garneel evt. met koriander en lente-ui.

     




    Print dit recept
    Menu