• Indiaas gekruide vis met noedels
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 20 Minuten
  • Medium

Indiaas gekruide vis met noedels Vis gekruid met Garam Masala kruiden

Heb je weinig tijd en wil je toch eens iets anders op tafel zetten? Probeer dan deze met Garam Masala gekruide vis met noedels! Binnen 20 minuten kun je genieten van dit lekkere gerecht.


  • 1. Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm. En dep deze stukken af met keukenpapier.
  • 2. Verhit nu de olie in de wok en voeg de ui, knoflook, sambal en masala kruiden toe. Bak de vis in het mengsel. Voeg een beetje water toe samen met de erwten en laat het geheel zachtjes pruttelen
  • 3. Bereid ondertussen de noedels volgens de verpakking. Zodra de noedels gaar zijn, laat je ze even uitlekken en meng je ze met de saus. Serveer het gerecht met verse peterselie.
  • Prijs: € 0,00

    Ingrediënten Asian Food Lovers:
    Zelf toevoegen:
    • 400 g Stevige vis (zalm, tilapia of kabeljauw)
    • 1 Grote ui, gensipperd
    • 2 Teentjes knoflook, geperst
    • 2 Tomaten, in blokjes gesneden
    • 200 g Diepvries erwten
    • Paar takjes verse peterselie
    • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorging vanaf €35,-
    • 2.500 unieke producten
    9.4
    Specifications
    • Keuken: India
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Medium
    • Prijs: 0

    Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
    geschreven door Astrid Petit

    Bereidingswijze Indiaas gekruide vis met noedels

    Heb je weinig tijd en wil je toch eens iets anders op tafel zetten? Probeer dan deze met Garam Masala gekruide vis met noedels. Binnen 20 minuten kunt u genieten van dit lekkere gerecht.


    • 1.Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm. En dep deze stukken af met keukenpapier.
    • 2.Verhit nu de olie in de wok en voeg de ui, knoflook, sambal en masala toe. Bak de vis in het mengsel. Voeg een beetje water toe samen met de erwten en laat het geheel zachtjes pruttelen
    • 3.Bereid ondertussen de noedels volgens de verpakking. Zodra de noedels gaar zijn, laat je ze even uitlekken en meng je ze met de saus. Serveer het gerecht met verse peterselie.

    Print dit recept
    Menu