Indiase Kip Tikka Masala

Een romige curry met kip

India

Indiase Kip Tikka Masala
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
  • Mild
Indiase Kip Tikka Masala

Ingrediënten

Bereidingswijze voor Indiase Kip Tikka Masala

  1. Mix het pakje AHG voor Indiase Tikka Masala met 3 el yoghurt en meng de kippendijblokjes door de marinade. Laat het vlees circa 10 minuten marineren.
  2. Zodra de kip lekker gemarineerd is, verhit je de olie in een pan op matige temperatuur. Fruit als eerste de gesnipperde ui.
  3. Als de uitjes mooi glazig zijn, voeg je het vlees toe aan de pan. Roerbak het geheel nu circa 3 minuten.
  4. Voeg vervolgens het water toe aan de pan en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees nu op een laag vuur ongeveer 15 minuten sudderen totdat het mooi gaar is. Roer tussendoor af en toe even om.
  5. Als bijgerecht kun je ondertussen heerlijke geurige Basmatirijst klaarmaken. Doe dit volgens de verpakking of gebruik een rijstkoker. Het voordeel van veel rijstkokers is dat je perfecte rijst krijgt en deze warm kunt houden totdat je klaar bent met de rest van je gerecht. Wat ook lekker erbij is, is Naanbrood! Verwarm het naanbrood even kort in de oven voordat je het serveert!
  6. Serveer de kip Tikka Masala in een mooi kommetje en serveer de Basmatirijst en het naanbrood apart erbij. Garneer met gehakte cashewnoten en koriander!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.