Japanse sesamsaus

Gome dare

Japan

Japanse sesamsaus
  • Bijgerecht
  • 2 personen
  • 15
  • Mild
Japanse sesamsaus

Ingrediënten

0,5 tl (riet) Suiker

Bereidingswijze voor Japanse sesamsaus

  1. Rooster de sesamzaadjes op matig vuur in een droge koekenpan. Schud af en toe, zodat ze niet aanbranden. Zet het vuur uit wanneer alle sesamzaadjes een lichtbruine kleur hebben. Haal ze direct uit de pan om te voorkomen dat ze verder gaan garen. Laat de sesamzaadjes vervolgens afkoelen. Maal daarna de sesamzaadjes in een vijzel tot pasta.
  2. Doe de sesampasta (ongeveer 2 eetlepels) hierna in een kom. Meng hierin de rest van de ingrediënten. Voeg als laatste de Japanse mayonaise toe. Afhankelijk van de gewenste dikte kun je 2 tot 3 eetlepels mayonaise erdoor mengen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Gebruik de Japanse sesam saus voor de Sesam kip salade .

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.