- Keuken: Thailand
- Gang: Hoofdgerecht
- Smaak: Mild
- Prijs: 0
-
Hoofd
gerecht - 2 Personen
- 25 Minuten
- Mild
Kantonese Kip met Cashewnoten Snel wokgerecht voor de hele familie
Prijs: € 0,00
Specificaties
Product-reviews
Bereidingswijze Kantonese Kip met Cashewnoten
Thaise kip met cashewnoten is hét ideale recept voor een drukke doordeweekse dag. Binnen 10 minuten staat er een heerlijke, voedzame maaltijd op tafel. De cashewnoten geven dit gerecht een feestelijk karakter. Je kunt qua toevoeging van verse groenten variëren en zelf toevoegen wat je het lekkerste vindt. De Thaise Kip Cashew kruidenpasta van AHG is de perfecte smaakmaker voor dit heerlijke Thaise gerecht.
- 1. Laat de zwarte paddenstoelen 15 minuten in warm water wellen en snijd ze vervolgens in reepjes. Zet even aan de kant.
- 2. Verhit de rijstolie in een wok en bak de kip in 2 minuten goudbruin.
- 3. Voeg de gesnipperde gember, de paprikablokjes en de paddenstoelen toe aan de kip en wok het geheel circa 2 minuten op hoog vuur.
- 4. Voeg vervolgens de Thaise kip cashew kruidenpasta toe en meng dit goed met de andere ingrediënten. Roerbak dit geheel nog eens 1 minuut.
- 5. Voeg tenslotte de cashewnoten en de koriander toe en roerbak dit ook nog 1 minuutje mee.
- 6. Serveer uw gerecht met pandanrijst!
Serveertip: Ook lekker met sperzieboontjes!