• Kerst bijgerecht Paksoi
  • Hoofd
    gerecht
  • 3 Personen
  • 15 Minuten
  • Medium

Kerst bijgerecht Paksoi Knapperige geblancheerde paksoi met knoflook en sojasaus

Knapperige geblancheerde paksoi met knoflook en sojasaus

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • paksoi
  • 3 tenen knoflook
  • 1 rode peper, in ringetjes
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Aziatische mix
  • Gang: Bijgerecht
  • Smaak: Medium
  • Prijs: 0
Product-reviews

Bereidingswijze Kerst bijgerecht Paksoi

Paksoi is écht zo een Aziaitisch bijgerecht. Kook je een Aziatisch kerstdiner dit jaar? Vergeet dan zeker niet ook dit heerlijke bijgerecht te maken. 

  1. Verwarm de olie in ene wok en bak daar de knoflook knapperig.
  2. Blancheer ondertussen de Paksoi in kokend water.
  3. Schep een theelepel knapperige knoflook uit de wok en leg deze apart. De rest van de knoflook blijft in de wok.
  4. Voeg sojasaus en zoete sojasaus toe in de wok.
  5. Voeg vervolgens de geblancheerde Paksoi ook toe en wok dit kort samen, zodat elk Paksoi blad een mooie coating van de sojasaus heeft.


Print dit recept
Menu