• Betaling | Asianfoodlovers.nl

Betaling

Online shoppen is makkelijk en leuk! Betalen daarentegen iets minder. Maar gelukkig kun je bij Asian Food Lovers kiezen voor de voor jou prettigste en veiligste betaalmethode, zodat je je toch enigszins op je gemak voelt!

iDEAL

Je rekent je aankoop af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

PayPal

Log simpelweg in met je e-mail adres en PayPal wachtwoord en betaal op een veilige manier. Een PayPal-rekening kun je namelijk gebruiken als digitale portemonnee, die gekoppeld is aan je eigen bankrekening. Mocht er iets misgaan, dan biedt PayPal je extra kopersbescherming waardoor je met een extra goed gevoel onbezorgd kunt online shoppen.

Creditcard

Betalen via Mastercard of Visa biedt je een superveilige kopersbescherming. Het is mogelijk dat de creditcardorganisatie vraagt je 3D-Secure verificatiecode in te voeren, dit is een extra beveiliging. We zorgen uiteraard voor een correcte afhandeling. Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode.

Klarna achteraf betalen (binnen 14 dagen)

Wil je liever eerst je producten ontvangen en bekijken voordat je betaald? Dat kan met Klarna Afterpay. Je ontvangt dan eerst je bestelling en hoeft dan pas 14 dagen later te betalen.

Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je betaling niet geaccepteerd wordt. Klarna is een externe partij die zelfstandig toetst of ze je betaling op rekening accepteren. Dit doen ze o.a. door naar de volgende zaken te kijken:

  • Heb je al vaker besteld met Klarna en altijd netjes betaald?
  • Is je bestelbedrag niet te hoog?
  • Heb je een registratie bij een kredietinstantie? (in extreme gevallen)
  • Heb je te vaak in een te korte tijd proberen te bestellen?

  • Mocht het niet lukken om te betalen via Klarna, kies dan een andere betaalmethode of neem dan even contact met Klarna zelf op.

Bankcontact

Je rekent je aankoop af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving (voor Belgische klanten).

Overboeking

Als je liever het geld overmaakt zonder internet bankieren, dan kan dat ook. Maak dan het verschuldigde bedrag over naar:

De Vuurdoop B.V.
IBAN: NL67RABO0302465413
BIC: RABONL2U
Onder vermelding van je bestelnummer

Houdt er wel rekening mee, dat de verwerking van een handmatige overschrijving wat langer kan duren waardoor je bestelling 3-5 dagen langer zal duren.

ING Homepay, KBC/CBC & Belfius

Voor Belgische klanten zijn ook deze 3 online betaalmethodes beschikbaar.

Menu