• Verzending & bezorging | Asianfoodlovers.nl

Verzending en bezorging


Bezorgservice

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Door het fijnmazige netwerk van PostNL kunnen wij in bijna alle gebieden in Nederland snel en betrouwbaar leveren. Leveringen op de Waddeneilanden kunnen mogelijk wel iets vertraging oplopen.

Levertijd

Wij streven ernaar je order binnen 24 uur af te leveren. Indien je de order op een werkdag voor 13.00 uur plaatst, garanderen wij dat wij in 99% van de gevallen de order de eerstvolgende leverdag kunnen leveren. Zondag vindt geen levering plaats. Door de uitstekende bezorgservice van PostNL kun je in de meeste gevallen kiezen voor het voor jou meest gunstige levermoment en afleveradres. Helaas kan het sporadisch voorkomen dat de streeftijd van levering binnen 1 dag niet gehaald wordt. Hieraan kunt je geen rechten ontlenen.

Verzendkosten binnen EU:

 

Zone 1: Nederland, België, Duitsland*.
Verzendkosten: €5,95.
Indien de orderwaarde van je order meer dan € 40 (Duitsland €50) bedraagt, is de verzending gratis!

Zone 2: Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk*.
Verzendkosten: €12,95.

Zone 3: Monaco, Finland*, Spanje*.
Verzendkosten: €19,95.

Zone 4: Bulgarije, Estland*, Hongarije, Ierland, Italië*, Letland, Litouwen, Slovenië, Polen, Slowakije, Roemenië, Portugal*, Tsjechië, Zweden*.
Verzendkosten: €29,95.

*Eilandtoeslag. Voor eilanden geldt helaas een extra toeslag. Deze zullen wij op aanvraag behandelen.

Leveringen tijdens feestdagen

Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Menu