• Kokos crème taart

Kokos crème taart Lekkere kokos crème taart

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:

Voor de taart

  • sap van 1 citroen
  • 50g geraspte kokos
  • 85g fijn of medium polenta
  • 2 afgestreken theelepels bakpoeder
  • 140 g boter bij kamertemperatuur
  • 140g basterdsuiker
  • fijn geraspte schil van ½ citroen
  • 140 g tarwebloem

Topping

  • 2 el geroosterde geraspte kokos
  • 140g poedersuiker, gezeefd
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Kokos crème taart

Instructies

  • 1. Verwarm de oven voor op 180 ° C. Maak een taartvorm van 18cm met bakpapier. Klop de boter en de suiker tot het zacht is. Voeg 150 ml van de Chaokoh kokos crème en de resterende cake ingrediënten toe en klop zachtjes om er een zacht en licht vochtig mengsel van te maken.
  • 2. Schep de ingrediënten in de bakvorm en bak 50-55 minuten, tot de bovenkant van de taart mooi goud is en de spies die je erin steekt er schoon uit komt. Haal uit de oven, laat afkoelen in de cakevorm.
  • 3. Als het is afgekoeld kun je de taart uit het blik halen en op een plaat zetten. Voor het glazuur doe je de poedersuiker in een kom en voeg je de kokoscrème voor de topping toe. Meng dit tot een dikke, maar vloeibare consistentie.
  • 4. Verdeel de slagroom op de taart, laat het hierbij het druppelen aan de zijkanten, en strooi de geroosterde kokos rond de bovenrand.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept
Menu