• Kokosslagroom

Kokosslagroom Slagroom van kokosroom

Dit extreem makkelijke recept voor semi-gezonde slagroom mag je niet missen! Ook een slagroom liefhebber? Probeer de Kokosroom Slagroom eens en oordeel zelf of het lekker is!

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • Mespuntje vanillepoeder, ongezoet
  • 1 el ahornsiroop
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Kokosslagroom

Instructies

  • 1. Zet het blik Chaokoh kokosmelk een nacht (minimaal 12 uur) in de koelkast. Het water en de room moeten gaan scheiden en dat gebeurt alleen als het koud genoeg is. Zet het bij voorkeur achter in de koelkast, want daar is het het koudst. Schud het blikje niet!
  • 2. Open het blik en schep de bovenste dikke laag crème met een lepel in een kom. Doe de ahornsiroop en het vanillepoeder erbij en klop met een slagroomklopper, garde of mixer tot een glad en romig geheel. Gebruik eventueel een spuitzak voor de look – en garneer er je muffins, taart of dessert mee.
  • 3. Geniet van je gezondere versie van slagroom!

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept
Menu