Vanwege enorme drukte bij de postbezorgers kan uw pakket momenteel langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Houd hier eventueel bij het bestellen rekening mee.

  • kokoswater
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
1 - 7 of 7
Van hoog naar laag sorteren
1 - 7 of 7

Kokoswater bij Asianfoodlovers

Kokoswater drinken heeft vele voordelen. Bij Asianfoodlovers willen we je de echte smaak van kokoswater geven en hierom bieden we ook een groot aanbod aan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld mangosap of ananassap bevat kokoswater geen zoetstoffen, maar wel veel goede bestandsdelen. Kokoswater zorgt bijvoorbeeld voor een stralende huid, het hydrateert het lichaam, helpt bij de spijsvertering, is rijk aan voedingsstoffen en helpt de bloeddruk te verlagen. Het is zelfs een middeltje bij een kater. Wanneer je te veel gedronken hebt kalmeert de kokoswater de maag.

Door de elektrolyten die van nature in kokoswater zitten wordt het vocht snel door het lichaam opgenomen en is het een goede vervanger van normale sportdranken waar veel toegevoegde suikers in zitten. Deze elektrolyten helpen ook met de bloeddruk verlagen. Elektrolyten zijn namelijk zouten die in en buiten de lichaamscellen voorkomen. Hierin moet een bepaalde balans zijn, en wanneer deze is verstoord kan er een hoge bloeddruk ontstaan. Kokoswater helpt dit om in balans te houden.

Naast al deze voordelen is kokoswater ook door de voedingstoffen een fijn drankje. In kokoswater zitten namelijk kalium, magnesium, sodium, koper, calcium en vitamine C in redelijke hoeveelheden. Dit zijn allemaal voedingstoffen die u dagelijks nodig heeft.

Kokoswater bij Asianfoodlovers kopen

Asianfoodlovers is dé toko online voor al uw gerechten. Wij bieden u de echte smaak van de aziatische keuken. Wij bieden u alleen maar A-merken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het eten, want wij geven u alleen maar topkwaliteit. Ook in kokoswater bieden wij u alleen maar de A-merken met een geweldige smaak. Naast kokoswater hebben we ook andere heerlijke ingrediënten in ons assortiment voor de meest heerlijke aziatische gerechten, zoals noodles , sauzen en kroepoek.

Menu