Kokosslagroom


Slagroom van kokosroom

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • Mespuntje vanillepoeder, ongezoet
  • 1 el ahornsiroop

* Verplichte velden

€ 2,25

Prijs zoals geconfigureerd:

Bereidingswijze Kokosslagroom

Instructies

  • 1. Zet het blik Chaokoh kokosmelk een nacht (minimaal 12 uur) in de koelkast. Het water en de room moeten gaan scheiden en dat gebeurt alleen als het koud genoeg is. Zet het bij voorkeur achter in de koelkast, want daar is het het koudst. Schud het blikje niet!
  • 2. Open het blik en schep de bovenste dikke laag crème met een lepel in een kom. Doe de ahornsiroop en het vanillepoeder erbij en klop met een slagroomklopper, garde of mixer tot een glad en romig geheel. Gebruik eventueel een spuitzak voor de look – en garneer er je muffins, taart of dessert mee.
  • 3. Geniet van je gezondere versie van slagroom!

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept