Thaise Kokos Pompoensoep


Overheerlijke Pompoensoep!

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 15 gr boter
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 4 sjalotten, gehakt
  • 2 kleine verse rode spaanse pepers, in stukjes
  • 1 eetlepel fijngehakt citroengras
  • 500ml kippenbouillon
  • 475g geschilde en in blokjes gesneden pompoen
  • 1 bosje verse basilicum blaadjes

* Verplichte velden

€ 2,25

Prijs zoals geconfigureerd:

Bereidingswijze Thaise Kokos Pompoensoep

  • 1. Verhit de olie en boter in een middelgrote sauspan op laag vuur. Fruit de knoflook, sjalotjes, pepers en citroengras tot het begint te geuren (let op dat de knoflook niet verbrandt). Roer de kippenbouillon, Chaokoh kokosmelk en pompoen erdoor; breng aan de kook. Doorkoken tot de pompoen zacht wordt.
  • 2. Mix de soep in een blender tot een glad of iets grovere substantie, net wat je wilt. Serveer gegarneerd met basilicum blaadjes.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept