Vanwege enorme drukte bij de postbezorgers kan uw pakket momenteel langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Houd hier eventueel bij het bestellen rekening mee.

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
1 - 19 of 19
Van hoog naar laag sorteren
1 - 19 of 19

HS

HS staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten en een veelzijdig assortiment. Op Asianfoodlovers.nl vindt u daarom ook een ruim assortiment met verschillende soorten producten. Zo vindt u onder andere producten als:

  • Noedels
  • Rijstpapier
  • Gelukskoekjes
  • Bananen & Honing chips
  • Pitten & zaden
  • En meer!

HS gelukskoekjes

Gelukskoekjes van HS komen oorspronkelijk niet uit China, wat vaak gedacht wordt. Gelukskoekjes komen oorspronkelijk uit Japan. De koekjes van HS bestaan uit knapperige zoete koekjes van wafeldeeg met daarin een papiertje of spreuk of toekomstvoorspelling. De apart in goudfolie verpakte gelukskoekjes zijn een ideale afsluiter van een diner en een welkome afwisseling voor gasten in een restaurant. De spreuken in deze koekjes zijn zowel Nederlands als Duitstalig. De gelukskoekjes van HS worden namelijk geproduceerd in Duitsland.

De Aziatische producten van HS zorgen ervoor dat u eenvoudig een stukje uit Azië bij u in huis haalt. Het assortiment van HS beschikt over een rijk uiteenlopende reeks aan producten. Van rijstpapier tot sauzen en van noedels tot bananen en honing chips. Op Asianfoodlovers.nl heeft u genoeg keuze uit het ruime assortiment van HS. Bekijk het volledige assortiment en ontdek uw persoonlijke favoriet.

HS online bestellen

Het ruime assortiment van HS is online verkrijgbaar op Asianfoodlovers.nl, dé Europese toko van het wereldwijde web. Heeft u interesse in onze producten, aarzel dan niet en bestel vandaag nog uw HS producten op onze webshop! Deze producten mogen absoluut niet in uw keukenkastjes ontbreken. Heeft u vragen over de producten van HS? Raadpleeg dan onze chat en stel uw vraag eenvoudig. Wij streven ernaar om uw vraag vrijwel direct te beantwoorden. Bekijk ook eens het volledige overzicht van onze merken en ons ruime assortiment producten op Asianfoodlovers.nl

Menu