Mama Sita's verhaal

Mama Sita (Teresita Reyes) werd geboren in een familie met een rijke culinaire historie. Deze historie kent haar meest succesvolle hoofdstuk dankzij Mama Sita zelf, die werkt vanuit haar eigen levenslange liefde voor de Filipijnse keuken. Haar moeder startte het eerste en misschien wel het meest beroemde Filippijnse restaurant - een restaurant dat tot op de dag van vandaag nog steeds stevige Filipijnse maaltijden serveert.

Haar liefde voor koken komt voort uit het dagelijks leven in het huishouden van Mama Sita. Als echtgenote serveerde ze de beste Filippijnse gerechten, gemaakt met haar eigen keukengeheimen die ze als moeder zorgvuldig aan haar kinderen doorgaf.

Haar sleutel tot een gelukkig en rijk leven komt voort uit de eenvoudige intuïtie van een moeder - Ze gaf haar kinderen praktische tips tijdens de markt, maar ook diepere levenslessen die leiden tot een doelgericht en gewetensvol leven - iets wat we nu vaak over het hoofd zien.

Door tientallen jaren van hard werken, heeft Mama Sita haar kennis en ervaring uitgebreid en heeft het merk een reputatie opgebouwd die met geest en smaak onmiskenbaar Filippijns is.

Mama Sita zelf moedigt tegenwoordig de mensen binnen het bedrijf aan om voort te bouwen op haar gedachtegoed en door te gaan met het voortbouwen van haar erfenis. Hopelijk nog lang nadat het laatste stuk Kare-Kare is geserveerd.

 Mama Sita's
Menu