Onze geschiedenis

 

1975

Als pionier in de wereld van voedingsmiddelen, legde Vimal Agro Products zijn basis al in 1975 met één rijstfabriek.
Variërend van verpakte kruiden, tot klaar om te koken en tot klaar om te eten. Het bedrijf produceert het allemaal.

 

Met constant streven naar excellentie en het einddoel van veelzijdige groei, richtte het bedrijf een ultramoderne productie-eenheid op in Bardoli, Gujarat.

 

De smaak van India

Het merk exporteert meer dan internationale kwaliteitsproducten naar de wereld, en blijft altijd zoeken naar manieren om hun assortiment uit te breiden en de smaak van nostalgie en de swad van Indiaas eten aan mensen over continenten te bieden.

 

Bij Vimal staan ​​gezondheidssmaak en -kwaliteit altijd voorop. Of het nu ingeblikte groenten, fruitpulp of sappen, augurken of chutneys, papad of gewoon kant en klare gerechten zijn, het merk heeft gezorgd voor strikte kwaliteitsmaatregelen, goede naleving van de industrie en normen richtlijnen zonder afbreuk te doen aan de smaak.

 

Deze premium kwaliteitsproducten verwerkt en verpakt in hoogwaardige verijdelde zakken, blikjes, glazen flessen, plastic potten en zelfs vaten en vaten garanderen een lange levensduur Regelmatige brainstormsessies, perfecte hoeveelheden specerijen en ingrediënten in elk product, een speciale R & D-vleugel samen met zeer bekwaam en ijverig personeel hebben het merk geholpen zijn suprematie in de industrie van verwerkte voedingsmiddelenproductie en toelevering wereldwijd te vestigen. De niet-aflatende inspanningen van het team om het eten lekkerder, gezonder en duurzamer te maken, zijn de belangrijkste factor geweest in de multidimensionale groei van het bedrijf in al die jaren.

 

Meer dan 30 landen

 

Begonnen als een klein Indiaas merk, heeft het bedrijf nu terecht de producten geëxporteerd naar de Verenigde Staten van Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Verenigde Arabische Emiraten en meer dan 30 andere landen onder de merknamen SWAD, VIMAL, BVITAS en BIG PANTRY. De toewijding van het merk om persoonlijke groei en klantbehoud mogelijk te maken en een onverschrokken toewijding om met elk product nieuwe benchmarks in kwaliteit te stellen, heeft Vimal Agro Products Pvt Ltd gemaakt tot wat het vandaag is. Met een team dat streeft naar zelfverbetering en een management dat streeft naar uitbreiding in de steeds groeiende markt, is het merk zeker dat 100% authentiek Indiaas eten een integraal onderdeel van elke tafel ter wereld wordt.

 
 
Menu