onigiri

een heerlijke sushi snack

Japan

onigiri
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 90
  • Mild
onigiri

Ingrediënten

2 Blikjes tonijn in blik(water)

2 Lente-ui

Bereidingswijze voor onigiri

  1. Kook de sushirijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat deze goed afkoelen totdat deze op kamertemperatuur is.
  2. Laat de tonijn goed uitlekken en meng de tonijn met de mayonaise. Voeg dan de chilikruiden, de fijn gehakte lente-ui en de sesamzaadjes toe.
  3. Pak een klein kommetje en leg hier een stuk vershoudfolie in. Doe hier een 1-2 el rijst in en verspreid de rijst met de bolle kant van de lepel.
  4. Leg een 1 el vulling in het midden van de rijst. Let erop dat je niet te veel vulling hebt zodat de rijst wel nog om de vulling past.
  5. Vouw het dan dicht door de uiteinden van de vershoudfolie naar elkaar toe te trekken en vorm een driehoekje.
  6. Beplak dan onigiri met een stukje zeewier en klaar!
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Gebruik de onigirivorm voor de perfecte sushi, keer op keer

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.