• Oosterse Omelet met gehakt
NAN% Korting
Tijdelijk niet leverbaar
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 20 Minuten
  • Medium

Oosterse Omelet met gehakt Rijkelijk gevulde omelet

Zelf Toevoegen

  • 4 eieren
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 halve ui (in fijne blokjes gesneden
  • 2 el suiker
  • 2 tomaten
  • 1 halve wortel (Juliën gesneden)
  • Koriander

Prijs: € 0,00

Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Medium
  • Prijs: 0

Bereidingswijze Oosterse Omelet met gehakt

Maak een volwaardige maaltijd met dit recept voor een Oosterse omelet. Door de vulling van gehakt, wortel, tomaat, ui en de Oosterse sauzen wordt een 'simpele omelet' een waar Aziatisch feestmaal!


  • 1. Neem een kom en meng daarin het gehakt, de gesnipperde ui, de wortelreepjes en de tomatenblokjes. Meng het geheel goed door elkaar.
  • 2. Voeg vervolgens de vissaus, sojasaus, oestersaus en paprikapoeder toe aan het mengsel en roer het nogmaals goed door elkaar.
  • 3. Verhit de olie in een (wok)pan en fruit hierin kort de knoflook aan. Voeg vervolgens het gehaktmengsel toe en bak het mengsel gaar in een paar minuutjes.
  • 4. Klop tussentijds 4 eieren in een kom en bak de omelet in een aparte (grote) pan. Als je een kleinere koekenpan gebruikt kun je er ook 2 aparte omeletten van maken zodat ieder zijn eigen omelet heeft.
  • 5. Leg de omelet op een bord of serveerschaal en schep er rijkelijk het gehakt overheen. Vouw de omelet vervolgens dubbel of klap alle 4 de zijden naar binnen om een 'vierkant' te creëren. Eet smakelijk!

Serveertip: Garneer je gerecht met een blaadje Koriander.

Print dit recept
Menu