Dit zijn juweeltjes uit de zee die we zorgvuldig hebben geselecteerd. De op steen gebakken pizza heeft een basis van tomatensaus en is royaal belegd met garnalen, inktvis, mozzarella, knoflook en peterselie. Amilah is helemaal halal. Deze certificering nemen wij uiterst serieus en daarom werken we samen met een betrouwbare specialist in Halal certificering, de HAC (Halal Audit Company). Van ieder gekocht Amilah product gaat 2,5% van de opbrengst rechtstreeks naar de Amilah Foundation. Zo draag je samen met Amilah bij aan de ‘Zakat’.
Diepgevroren product. Bewaren bij –18°C. Ontdooid product gekoeld bewaren en binnen 24 uur verbruiken. Nooit opnieuw invriezen. Geproduceerd in Spanje.
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 220°C. Folie verwijderen. Bak de diepgevroren pizza op een rooster onder in de oven in ca. 9 minuten.
Ingrediënten
TARWEbloem, water, mozzarella kaas [MELK], MELKbereiding (water, palmvet, gemodificeerd aardappelzetmeel, MELKeiwit, zout, smeltzout: E331, E330, kleurstof: E160a), INKTVIS 10,5% (gekookte INKTVIS [dosidicus gigas], tomatensaus [tomatenpuree, voedingszuur: citroenzuur], zout, specerijen, antioxidanten: E330, E331, zuurteregelaar: E501), GARNALEN 7% (GARNALEN, water, zout, zuurteregelaar: E331, kleurstof: E160a), zonnebloemolie, zout, ROGGEmeel, dextrose, gist, knoflook en peterselie.
0,400 kg